2019-05-18 06:08:06• hírek • Bede Emőke

Majdnem lakástüzet okoztak az eldobott cigarettacsikkek

Könnyen komolyabb baj is lehetett volna abból az esetből, mely szombat reggel történt Szatmárnémetiben, az egyik Belsugului utcai tömbházban.

A 112-es segélyhívón a szomszédok riasztották a tűzoltókat, mondván, az egyik első emeleti lakás ablakán füst száll ki. Míg a szakszerű segítség megérkezését várták, a bejelentők megpróbáltak bejutni a lakás ajtaján, viszont próbálkozásuk eredménytelenül zárult. A tűzoltóké azonban nem, nekik pillanatok alatt sikerült bejutni a lakásba, ahol már sűrűn gomolygó füst fogadta őket. 


A füst a konyhából érkezett, ahol a mosogatókagyló alatti szekrény és az abban tárolt szemeteskuka kapott lángra. A tűzoltók amellett, hogy eloltatták a tüzet, arról is megbizonyosodtak, hogy a lakásban épp nem tartózkodott senki, majd végül alaposan ki is szellőztettek. Mint kiderült, a tulajdonos nem oltotta el megfelelően a kukába dobott csikkeket, mielőtt elment volna otthonról. Az éber szomszédoknak köszönhetően azonban csak minimális károk keletkeztek: elégett a szemetes, megrongálódott a konyhabútor, illetve a lakás bejárati ajtaja.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: