2017-06-08 13:32:55• hírek • Kocsis Zoltán

Majdnem háromszorosan lépte túl a sebességhatárt

Szatmár megye legbalesetveszélyesebb útszakasza a DN19F országút. Mindez nem csak a hatalmas forgalommal magyarázható, hanem azzal is, hogy itt imádnak száguldozni az autósok. Remekül példázza mindezt, hogy szerdán két gyorshajtót is elmeszeltek itt a rendőrök.

A hatóság beszámolójából kiderül, hogy egy 22 éves nagykárolyi férfit Szamosdobon, egy 37 éves szentjánosmajori férfit pedig Kismajtény és Sándormajor között mért be a radar. Utóbbi 134 km/h-ás sebességgel száguldott egy 70 km/h-ás korlátozással ellátott szakaszon. Rajta is alaposan túltett azonban a nagykárolyi autós, akit 147 km/h-val mért be a radar. Lakott területen, Szamosdobon.

A nap folyamán amúgy további két autós maradt vezetői engedély nélkül gyorshajtás, öt pedig egyéb vétség miatt. A rendőrség bevont három forgalmi engedélyt is.

A közúti rendőrség tájékoztatása szerint erdődi kollégáikkal razziát tartott a kisvárosban, amely során 107 bírságot szabtak ki 20754 lej értékben. Tíz esetben hiányos dokumentumok, nyolc esetben műszaki hiányosságok, három esetben a kötelező műszaki ellenőrzés hiánya, illeve a lámpák állapota vonta maga után a büntetést, míg egy esetben az, hogy a megengedettnél többen ültek a járműben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: