2016-12-12 06:32:39• hírek • Blikk.hu

Máig szereti volt barátnőjét az X-faktoros Dmitrij

Szívbemarkoló dalokkal állt az X-Faktor színpadára Gorbunov Dmitrij, mégis csak egy hajszálon múlt, hogy a tehetségkutató titkos esélyese nem esett ki a múlt szombati élő show-ban.

A fiatal versenyzőt megviselte, hogy egymás után másodszor párbajoznia kellett, és állítja, mindent megtett a siker érdeké­ben, ám lehet, az érzelmei túl nagy hatást gyakoroltak rá.

Mint a Blikk megírta, a fiatal énekesnek egy négyéves kapcsolata ért véget a műsort megelőzően, hiszen állítása szerint a lány képtelen volt elfogadni őt olyannak, amilyen. Ennek ellenére máig tartják a kapcsolatot, sőt a színpadon állva is ő jár a fejében.

- Még mindig szeretem, mindig a részem marad, lesz helye a szívemben, de nem gondolom, hogy újra egy párt alkothatunk majd. Sajnos nem csak a távolság az oka annak, hogy mi már nem lehetünk együtt, szeretett volna megváltoztatni, amit nem hagyhattam - magyarázta a Blikknek Dmitrij. - Ettől függetlenül sokszor beszélünk a mai napig, de talán egyre kevesebbet. Tudom, hogy szurkol nekem, és a színpadon állva, éneklés közben én is többször gondoltam rá. Éreztem, hogy a sírás kerülget, de hát ilyenek az érzelmek. Persze nem csak azért beszélnek már volt kedvesével egyre kevesebbet, hogy csituljanak az érzéseik, hanem mert Dmitrij számára most a verseny a legfontosabb.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: