2008-03-18 14:57:04• hírek • Szatmar.ro

Fiataloknak szóló közösségi kezdeményezések

ansitAz ANSIT meghirdeti a 2008. évi, közösségi kezdeményezések támogatását célzó pályázati kiírását.
Kovács Péter államtitkár, az Országos Ifjúsági Hatóság elnöke arról tájékoztatott, hogy az intézmény alárendeltségébe tartozó Fiatalok Kezdeményezéseit Támogató Országos Ügynökség (ANSIT) meghirdeti a 2008. évi Fiataloknak szóló közösségi kezdeményezések elnevezésű országos pályázati kiírását.

A program elsősorban az ifjúsággal foglalkozó, nem kormányzati szervezeteknek kíván segítséget nyújtani abban, hogy azok könnyebben hozzáférjenek a különböző ifjúsági eseményeket finanszírozó speciális programokhoz és alapokhoz.

Támogatott rendezvények lehetnek, többek között: ifjúsági képzések, tájékoztató kampányok, állásbörzék, helyi/közösségi rendezvények, kiállítások, kulturális, művészeti események, fórumok, közéleti személyiségekkel való találkozók, sportesemények, művészeti táborok, valamint környezetvédelmi jellegű tevékenységek.

A megpályázható, nem visszatérítendő összeg legkisebb értéke 5000 lej, a legmagasabb 30.000 lej. A pályázatok leadási határideje 2008. április 17.

További információk, illetve a pályázati csomag részletes leírása az alábbi linken található meg: http://www.ansitromania.ro/upload/ghidul_solicitantului_2008.doc

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: