2011-11-15 14:31:18• hírek • Sárközy Júlia, MTI

Magyaros mezben az olaszok

Fordítva hímezték az olasz labdarúgó-válogatott hivatalos mezére a nemzeti trikolór színeit. Az olaszok így "magyaros" mezben lépnek pályára Uruguay ellen.

Megújult az olasz labdarúgó válogatott meze - adta hírül az olasz sajtó, hogy az azzurrik csapatát már hét éve szponzoráló sportmárka még divatosabb, még modernebb technológiájú, még nagyobb teljesítményt biztosító mezbe öltöztette a játékosokat. A retró stílusával trendi és a testhőmérsékletet is szabályozni képes mez bemutatóján azonban kiderült, hogy a válogatott új dressze nem hibátlan.

A kék felsőrész fehér gallérján végigfutó csíkon az olasz nemzeti színek rossz sorrendben szerepelnek, felül van a piros és alul a zöld. "Az új mezzel Itália Magyarországnak öltözik" - írták a sportlapok, melyek arra emlékeztettek, hogy 1990-ben az olasz vasutak is tévedésből a magyar trikolórral díszítette az olasz szerelvényeket, melyeket utána mind át kellett festeni.

Mi lesz a mezekkel?  - kérdezték a lapok. Ha ma (kedd) estig nem történik csere, akkor a Cesare Prandelli edzette olasz válogatott magyar színekben fog pályára lépni Uruguay ellen. A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságra már kijutott Olaszország a római stadionban vív felkészülési mérkőzést a dél-amerikai csapattal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: