2010-07-15 23:12:07• hírek • Szatmár.ro

Magyarországon jártak a diákok

Július 5-9. között a magyarországi Dabasra látogattak a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont pedagógusai és diákjai.

A Szent János Katolikus Általános Iskola meghívására Dabason járt a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont egy csoportja. A pedagógusok és a diákok számára élményekkel teli, színes hetet állítottak össze a vendéglátók.

Az érkezést követően, hétfő este beszélgetéssel, ismerkedéssel kezdődött a látogatás, kedden reggel pedig budapesti városlátogatásra indult a csoport. A diákok és a pedagógusok természetesen megtekintették a magyar parlamentet és a Lánchidat, ellátogattak a Budai várba, a Halász-bástyára és a Mátyás templomba. A mozgalmas budapesti kirándulást követően, szerdán a barátkozásé és az ismerkedésé volt a főszerep: a dabasi iskola diákjai és családjaik látták vendégül ezen a napon a szatmáriakat, gondoskodva az érdekes és vidám programokról.

Csütörtökön Dabas és a környékére utaztak a diákok és a pedagógusok: Ócsán meglátogatták a műemlék templomot, a tájvédelmi körzetben pedig kisebb túra következett, a délután folyamán pedig Dabas nevezetességeivel ismerkedtek vendégek. Az izgalmas nap pedig a Szent János Katolikus Általános Iskolában megtartott búcsúesttel zárult.

Az érdekes programok és napok után, pénteken reggel a dabas-sári katolikus templomban megtartott közös szentmisével ért véget az idei testvériskolai látogatás.


Dabast és környétét járták be a diákok és pedagógusok
Dabast és környétét járták be a diákok és pedagógusok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: