2010-12-07 10:41:43• hírek • Póti Orsolya

Magyarországi táncsikerek

Szép eredményeket értek el a Loga Dance School táncosai. a XIV. alkalommal megszervezett Bem Kupán. Úgy a standard, mint a latin táncokban ügyesen teljesítettek a fiatalok.

Az első -  november 7-i  - táncverseny után egy újabb versenyen vettek részt a szatmárnémeti Loga Dance School profi táncosai. Az iskolából hat pár nevezett be a XIV. Bem Kupára, melyet december 5-én rendeztek meg Budapesten. A táncversenyen összesen 250 pár mutatta meg tehetségét.

A Loga Dance School táncosai nagyon jól teljesítettek a versenyen,  ugyanis Illyés Benjámin és Diószegi Dalma második helyen végezetek a standard D , ifjúsági tánckategóriában. A többi öt pár a felnőtt kategóriában teljesített kiválóan. Maktary Yassin és Pop Jurj Andra a II. helyezést érték el standard és VI. helyet a latin Hobby kategóriában; Kiss Bertalan Christian és Illyés Dalma III. lett a standard és ötödik a latin szintén Hobby tánckategóriában; Pop Zoltán és Lupsica Negrean Diana a IV. lett a standard és VII.  a latin Hobby tánckategóriában, valamint Zieber Christopher és Dombi Enikő az V. helyezést szerezték a standard táncoknál.

A D osztály standard tánckategóriában szintén jól teljesítettek a szatmári táncosok, hiszen Loga Lóránd és Vajda Edina negyedikek lettek.




Loga Lóránt és Vajda Edina IV. helyezést érték el a standard tánckategóriában


Januártól új tanfolyamokkal várja a táncok szerelmeseit a Loga Dance School! Ha Ön is szeretne a táncparkett ördöge lenni, vagy csak szívesen töltené idejét jó hangulatban, akkor a Loga Dance School-ban a helye. Nem kell hozzá más, csak laza öltözet, egy kis elhatározottság, és hogy ellátogasson az Ön által kiválasztott táncoktatásokra. További információért kattintson ide!

Gratulálunk a párosoknak, és további szép sikereket kívánunk nekik!




II. lett Illyés Benjámin és Diószegi Dalma



Eredményesen teljesítettek a Loga Dance School versenytáncosai


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: