2010-07-08 16:39:37• hírek • Szatmar.ro

Magyarországi küldöttek

A nyíregyházi Holding Nonprofit Zrt. vezetői, illetve szakorvosai látogatták meg városunkat csütörtökön. Az említett intézmény a Szatmár-Szabolcs-Bereg megyei kórházak adminisztrálását végzi.

A látogatás célja a Szatmár Megye Tanácsa által nemrégiben átvett kórházak megvizsgálása, és ezek megreformálása. Az eheti látogatást egy múltheti előzte meg, amikor is a megyei tanács vezetősége Nyíregyházára látogatott az ottani kórházak állapotát felmérni, hogy az ottani példákból tanulva Szatmáron is egy jól működő intézményrendszert hozzanak létre.

Akkor az ottani specialisták a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei egészségügy működéséről ismertették megyei vezetőinket, illetve tájékoztatták őket arról, hogy milyen intézkedéseket kellett meglépniük a jobban működő egészségügyi ellátás megteremtésére.

A mai napon Pikó Károly, a Holding Nonprofit Zrt. operatív főigazgatója, Béres György gazdasági igazgató, Móré Csaba, Oláh Csaba, Molnár Andrea, Ajzner Éva, Gubacsi László, valamint Galamb Csaba szakorvosok találkoztak előbb Csehi Árpáddal, Szatmár Megye Tanácsának elnökével, Mircea Govor és Adrian Stef alelnökökkel, valamint a megyei tanács keretein belül dolgozó vezetőkkel.

Ezután ellátogattak a Szatmár Megyei Kórházhoz, ahol az intézmény menedzserével, Adrian Ciobanuval, Cristian Rusu egészségügyi igazgatóval, valamint Gabriel Oprissal beszélgettek. A találkozókkal a megyei tanács vezetősége igyekszik olyan ismereteket elsajátítani, amelyeknek köszönhetően megyénk kórházait sikeresen tudják majd működtetni.


Magyarországi szakemberek találkoztak szatmáriakkal
Magyarországi szakemberek találkoztak szatmáriakkal.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: