2018-12-04 06:47:22• hírek • Bede Emőke

Magyarországi híradások is beszámoltak a darabolós gyilkosságról

Nemrég a helyi és az országos médiát is bejárta az a megdöbbentő gyilkossági eset, mely a Szatmár megyében történt még november 26-án. A történet brutalitását az is bizonyítja, hogy a magyarországi sajtó is felfigyelt az ügyre, hétfőn este például a TV2 Tények című hírműsorában számoltak be róla, a tudósítást azóta pedig több másik hírportál is átvette.

„Földönkívüli szörnynek hitte ivócimboráját, ezért többször belevágta a kést, majd levágta a fejét és a végtagjait egy férfi Avasújvároshegyen” –konferálta fel a riportot Marsi Anikó, a Tények hírolvasója. A két perces bejátszásból kiderül, a nagybányai áldozat és gyilkosa pinceszomszédok voltak, a megkérdezett helybeliek szerint pedig nem is voltak rossz viszonyban.
 

A két férfi a közös italozás során szóváltásba keveredett, mely aztán tettlegességig fajult. Hogy eltűntesse a gyilkosság nyomait, az elkövető megcsonkította a holttestet, levágva a végtagokat és a fejet is. Nem sokkal később azonban ő maga volt az, aki értesítette a hatóságokat az általa elkövetett kegyetlen tettről, s mindent töredelmesen be is vallott a rendőrségi és ügyészségi kihallgatásokon.
 

A Tények által készített riportban több helybeli lakost is megszólaltattak, kiket egyöntetűen megdöbbentett az eset. Annál is inkább, mivel a férfi vallomásában azt mondta, földönkívülinek hitte a nagybányai férfit, ezért végzett vele. M. Nicolae jelenleg rácsok mögött ül, a bíróság ugyanis már a gyilkosságot követő napon helyt adott az ügyészség azon kérelmének, hogy a férfit helyezzék előzetes letartóztatásba.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: