2018-10-24 13:51:26• hírek • Bede Emőke

Magyarország egyik leglátványosabb show-ja érkezik Szatmárnémetibe

A Szatmár megyei RMDSZ Nőszervezet újabb rendkívüli előadást hoz el városunkba, mely a szórakoztatás mellett egy igen nemes célt is szolgál.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Délibábos Hortobágyon. Ki ne ismerné ezeket a világhírű melódiákat? A magyar operett dallamai meghódították a világot, bejárták többek között az Amerikai Egyesült Államokat, Oroszországot, Izraelt és Németországot, s a következő hónapban Szatmárnémetibe, a Szakszervezetek Művelődési Házának színpadára érkezik Magyarország leglátványosabb show-ja, melynek sztárvendége sokak kedvenc komikája, Esztergályos Cecília.
 

A Monarchia Operett társulatának fellépéseit minden városban hatalmas ovációval hálálta meg a közönség, és ez vélhetően városunkban sem lesz másként. Annál is inkább, mivel az Operett Varázs nem csak szórakoztatni szeretné a nézőtéren ülőket, hanem egy nemes ügyre, a mellrák veszélyeire és a rendszeres szűrés fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. Az idejében felismert betegség ugyanis gyógyítható. Épp ezért a szervezők úgy döntöttek, a bevételből közösségünk egy dagannatal küzdő nőtagjának terápiás kezelését is támogatni fogják.
 

A Gyöngyszem Egyesület által támogatott esemény nemes célkitűzése ez alkalommal sem marad védnök nélkül. Az Operett Varázs ugyanis Dunai Mónika országgyűlési képviselőasszony támogatását élvezi, ki nagy örömmel csatlakozott a mellrák-ellenes kezdeményezés csapatához.
 

Ha nem szeretnél lemaradni a november 11-én, 20 órától kezdődő előadásról, akkor mihamarabb érdemes felkeresned a biletmaster.ro oldalt vagy az RMDSZ szatmári székházát, ugyanis a belépők vészesen fogynak, már csak alig néhány darab maradt. Ha azonban sietsz, te is biztosíthatod helyed, s csatlakozhatsz eme nemes cél érdekében indított kampányhoz.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: