2015-01-21 16:36:08• hírek • Kocsis Zoltán

Magyarország - Románia meccs Csengerben

Valamilyen okból kifolyólag Szatmár megyében a futsal a labdarúgás kevéssé ismert és népszerű változata, holott a teremfocit és a kispályás focit amatőr szinten sokan űzik. Február végén, pontosabban 25-én, a sportág kedvelői ízelítőt kaphatnak a futsalból Csengerben, ahol a magyar és a román utánpótlás-válogatott csap össze. Igazi csemegének ígérkezik!

Szatmárral ellentétben a határ túloldalán, Csengerben viszont igen komoly szinten űzik a sportágat, hisz a csapat a magyar második vonalában szerepel, a Magyar Kupában pedig idén a negyeddöntőkig menetelt.

Talán ezeknek a sikereknek, valamint a sportcsarnokban uralkodó remek hangulatnak is köszönhető, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség úgy döntött: az ötezer lelkes kisváros rendezheti az U21-es válogatott Románia elleni felkészülési mérkőzését. További kapcsolódási pont a magyar futsalválogatott és Csenger között, hogy az U21-es csapat szövetségi kapitánya, Fehér Zsolt korábban dolgozott a kisvárosban is.

Akit érdekel tehát a futsal, jegyezze be a naptárába: 2015 február 25-én, szerdán 18.00 órai kezdettel a Csengeri Sportcsarnokban csap össze egymással Magyarország és Románia U21-es válogatottja. Visszavágó másnap Nagybányán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: