2012-07-02 10:00:45• hírek • Kocsis Zoltán

Magyar válogatott középpályást igazolt a CFR

A magyar válogatottban is megfordult labdarúgóval erősítette meg keretét a legutóbbi román bajnok, a Kolozsvári CFR csapatában folytatja ugyanis pályafutását Vass Ádám.

Az 1988 szeptemberében született védekező középpályás szerződése lejárt az olasz második osztályú Brescia csapatával. Az előző napokban CSZKA Szófia együttesével folytatott tárgyalásokat, vasárnap délután viszont a kolozsvári klub hivatalos honlapján jelentette be a megállapodást.

Vass Ádám a Ferencváros ificsapatában nevelkedett és 16 évesen szerződött az angol Stoke City-hez. Onnan 2007-ben került a Brescia csapatához, a „fecskék" színeiben 110 alkalommal pályára lépett a SerieB-ben (ezeken 3 gólt szerzett) és 20 mérkőzésen az olasz élvonalban is. A középpályás 11 alkalommal húzhatta magára a magyar nemzeti tizenegy mezét is, értékét a mértékadó transfermarkt.de portál 600.000 euróra taksálja.

Vass a kolozsvári vasutasok hatodik idei új szerzeménye Ciprian Deac (Schalke, 700.000 euróért), Sepsi László (Marosvásárhely), Mario Felgueiras (Braga, 500.000 euróért), Ivo Pinto (Porto) és Diogo Valente (Academica Coimbra) után.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: