2009-07-12 11:58:26• hírek • Parajdi Andrea

Napijeggyel az esti koncerteken

Javában zajlik a Partiumi Híd Fesztivál a kökényesdi horgásztó mellett. A csütörtökön startolt esemény vasárnap és hétfő este is remek koncertekkel csalogatja a szórakozni vágyó fiatalokat, sőt most külön jegyet sem kell váltani a neves fellépők műsorára.

Július 12-én, és július 13-án nem kell külön koncertjegyet váltani az első alkalommal megszervezett Híd Fesztivál esti koncertjeire -tájékoztatott Krakkó Rudolf főszervező.

Az előzetes tervek alapján egy napi jegyért 15 lejt kell kifizetni minden 16 óra előtt érkező látogatónak, ezzel a belépővel pedig az esti koncerteken is részt lehet venni. Akik 18 óra után vásárolnak belépőt, kizárólag koncert jegyet kérhetnek 25 lej ellenében. Legalábbis így volt ez egész vasárnapig, ugyanis immár minden látogató 15 lejért válthat napijegyet, bármikor is érkezik a helyszínre- mondja a főszervező.

Július 12-én, vasárnap 21:30 órai kezdettel egyébként a Bikini koncertezik, míg hétfőn 22 órától a Zanzibár lép fel. A helyszínre a program szerint július 9 és 13 között minden nap 10, 14, 18 és 23:30-kor buszok is indulnak a Vasile Lucaciu térről, amelyre hét lejért lehet jegyet váltani. A rendezvényről Szatmárnémetibe pedig 11, 15, 19 és 00:30 órakor indulnak vissza a járatok.


Vasárnap és hétfőn nem kell koncertjegyet váltani a Híd fesztiválra.
Vasárnap és hétfőn nem kell koncertjegyet váltani a Híd fesztiválra


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: