2014-05-20 12:42:33• hírek • (x)

Magyar: olcsó reklámszatyorba csomagolják a városi tanács munkáját

Magyar Lóránd
Magyar Lóránd

Magyar Lóránd frakcióvezető: a köz eredményeit nem szabad egy párt saját választási zacskójába csomagolni.

„A városi tanács intézményét, a városi tanácsosok munkáját nem szabad kampánycélokra használni, ezt nem csak a törvény, hanem a jóízlés is tiltja" - hívta fel Magyar Lóránd frakcióvezető arra a figyelmet, ami a városban és a megyében az elmúlt három hétben történt.

„Érthetetlen, hogy miközben a város számos közszolgáltatása nem működik megfelelően, az előző városvezetés által megnyert, sokmillió eurós projektek kerülnek veszélybe, addig a kettes körzetben - ahol a képviselő lemondott mandátumáról, elhagyva ezzel a közösségét - választási propagandaként használják az aszfaltozást, a parkolók kialakítását" - tette még hozzá a frakcióvezető, miközben kihangsúlyozta, hogy a városi tanácsosok szavazták meg a költségvetést, s ezeket az eredményeket nem szabad egy párt saját választási zacskójába csomagolni.

S azt sem szabad megengedni, hogy kampányrendezvények legyenek közpénzből megvalósított események.

„Egy másik felháborító téma, hogy az előző városvezetés projektek sorát hagyta úgy a mostani vezetésre, hogy a finanszírozási szerződés már alá van írva, a kivitelezésre is megvan a megfelelő határidő, s most nekünk végig kell néznünk azt, hogy kicsúsznak a határidőkből, s nem sikerül befejezniük a projektben foglaltakat. Gondoljunk csak a színház épületének felújítására." - mutatott rá Magyar Lóránd egy másik komoly hibára.

Erre a hibára mintegy válaszként érkeznek a lakosság reakciói: Az utóbbi napokban sokat jártuk a várost, bekopogtattunk az emberekhez, és egyre több helyről hallottuk azt, hogy sokkal jobb volt Ilyés Gyula polgármestersége és Csehi Árpád megyei tanácsos elnöksége alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: