2008-03-27 17:26:17• hírek • István Löchli

Bluetooth-al elátott autós CD-rádió

 Digitális zenéit hallgassa USB-n vagy Bluetooth-on keresztül az új Sony autós CD-rádión.

Az új Sony autós CD-rádió segítségével zenegyűjteményét utazás közben is élvezheti.

Ehhez csak csatlakoztatnia kell USB-s digitális zenelejátszóját vagy Bluetooth kompatibilis, mobiltelefonját, melyek a jármű hangszóróin keresztül kiváló sztereó hangminőséggel szólaltathatók meg. A funkciógazdag fejegység további előnye, hogy Bluetooth kompatibilis mobiltelefon esetén a kéz használata nélküli telefonálást is biztonságossá és egyszerűvé teszi.

Egyszerű plug and play zenelejátszás – USB-n keresztül

A MEX-BT3600U segítségével akkor is élvezheti egyéni zenegyűjteményét az utazásai során, ha éppen nem visz magával Bluetooth kompatibilis műsorforrást. A fejegység előlapján található USB port ugyanis közvetlen kapcsolatot és tiszta hangminőséget biztosít a kompatibilis digitális lejátszók számára, melyek tartalma ultra sebességgel böngészhető a 13 szegmensű LCD kijelzőn.

A kívánt MP3-szám megkeresése az új Quick-BrowZer interfésznek köszönhetően egészen egyszerű, mivel a zenetár görgetése az előlapon található forgó vezérlőgomb segítségével végezhető. Az extra rugalmasság érdekében az előlapon AUX bemenet is helyet kapott, melyhez bármely hordozható audiolejátszó fejhallgató-kimenete csatlakoztatható.

Vezeték nélküli zenelejátszás

Kiváló sztereó minőségű hangátviteli képességét a Bluetooth A2DP fejlett audiodisztribúciós profil alkalmazásának köszönheti a MEX-BT3600U, amely a szintén A2DP-képes készülékeken tárolt zenék esetében különleges tisztaságú, vezeték nélküli lejátszást tesz lehetővé a jármű hangszóróin keresztül. A közelben elhelyezett Bluetooth eszköz csatlakoztatott állapotát a fejegység kijelzőjén található indikátor jelzi, a Bluetooth AVRCP távvezérlőprofil pedig olyan funkciók működtetését biztosítja közvetlenül a fejegységről, mint például a zeneszám átugrása vagy átmeneti megállítása.

Telefonkezelés nélküli telefonálás

Az elegáns stílusú MEX-BT3600U ideális megoldás mindenkinek, aki vezetés közben is elérhető kell hogy legyen. Ez a műszerfalba építhető fejegység vezeték nélküli, közvetlenül kapcsolatot képes létrehozni egyre több Sony Ericsson vagy más márkájú, de Bluetooth kompatibilis mobiltelefonnal. A hívások telefonkezelés nélküli fogadása vezetés közben egyetlen gombnyomással megoldható, és nem kellenek hozzá sem kábelek, sem bölcső, sem zavaró kihangosító készlet. A beszélgetések vezetés közbeni érthetőségéről az érzékeny, kiváló minőségű, visszhangcsillapító technológiával ellátott mikrofon gondoskodik, amely a fejegység előlapja mögött helyezkedik el, míg a partner hangja az autós hangszórókon keresztül szólal meg rendkívüli tisztasággal, így nincs szükség BluetoothTM headset viselésére a volán mögött. Hívás fogadásakor a zenelejátszás automatikusan szünetel, majd a beszélgetés végeztével folytatódik.

Európában a Sony Bluetooth és USB csatlakozási lehetőséggel ellátott MEX-BT3600U autós CD-rádiója 2008 májusától kerül a boltokba.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: