2011-05-18 16:19:12• hírek • Szatmar.ro

Bőröndökbe rejtett dohányárút

Május 18-án ellenőrző akciót hajtott végre a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség, melynek során 10.000 doboz cigarettára bukkantak. A dohányárút bőröndökbe rejtve találták meg egy magyar állampolgár által vezetett Mercedes Vito típusú gépjárműben.

A megyei Határrendészeti Felügyelőség munkatársai május 18-án, délelőtt 10 óra körül Szatmárnémeti-Pete útvonalon hajtottak végre ellenőrző akciót az ukrán származású termékek csempészésének megelőzése érdekében.

A 29 éves B.Zoltán, magyar állampolgár tízezer doboz cigarettát szállított Mercedes Vito típusú gépjárműjében, de ez csak akkor derült ki, amikor a határrendészek megállították a fiatalembert és átvizsgálták az általa vezetett autót. A gépjármű csomagterében tizenöt bőröndöt vizsgáltak át az ellenőrök, és mindegyikben cigarettát találtak. Ezenkívül a csomagtér padlózata alatt is 3.500 darab cigarettára bukkantak.

A nagy mennyiségű - 6.000 Jin Ling márkájú és 4.000 Viceroy - ukrán védjeggyel ellátott cigarettát, valamint a szállítására használt gépjárművet lefoglalták, a magyar állampolgár ellen pedig eljárás indult csempészés miatt.



10.000 doboz cigarettát foglaltak le a határrendészek
10.000 doboz cigarettát foglaltak le a határrendészek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: