2018-04-24 05:46:16• hírek • Blikk.hu

Magyar mulatósháború: ezzel vádolja Jolly Bódi Gusztit

Hadat üzent egymásnak Bódi Guszti és Jolly – írja a Bors! A két mulatós sztár azután veszett össze, hogy Bódi feltöltette a Kire csillog a szemed című dal legújabb feldolgozását, amihez klip is készült.

Jolly nem hagyta annyiban a dolgot, és a lap szerint egy csípős, azóta már törölt kommentben jelezte, hogy mi is hiányzik a leírásból: „Szerző: dal+szöveg: Tarcsi Zoltán Jolly! Sajnos, ezt már lefelejtettétek.” A lap felkereste Bódi Gusztit, aki így reagált Jolly hozzászólására:
 

„Na, persze. Ő a századik, aki már bejelentkezett ezért a dalért. Anno az Aranyesőért is 25-en bejelentkeztek, aztán hosszú pereskedés után kiderült, hogy mégiscsak a miénk. Nem akarok Jolly ügyében állást foglalni. Ciki, hogy az előadók ilyenekkel jönnek elő, hogy kitől származik a számom. Eddig miért nem szólt?” – tette fel a kérdést a zenész, majd nem adott érdemben választ a lap azon kérdésére, hogy Jolly korábban írt-e nekik dalszövegeket. Azt viszont elmondta, annak idején ő karolta fel Jollyt, ráadásul egy olyan helyről, amit nem akar felemlegetni.
 

„Felfedeztem őt, kiadtam a zenéit, csakúgy, mint Nótár Marynek és még sok más zenésznek. Ha én nem lettem volna, akkor lehet, most nem tartanának ott, aholBüszke vagyok Jollyra is, ezért inkább nem sértem meg” – jelentette ki Bódi.


A cikk folytatásáért és további bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: