2018-09-21 13:32:42• hírek • Nagy Tímea

Magyar, mint idegen nyelvi tanfolyam Szatmárnémetiben

Első ízben szervez magyar nyelvi kurzust Szatmárnémetiben a Hans Lindner Alapítvány.

A német, az angol, az orosz és a román nyelvi tanfolyamok mellett idén ősszel a magyar nyelv elsajátítását is lehetővé teszik a tanulni vágyók számára. Már öt érdeklődő is jelentkezett. Akad olyan, aki a munkahelyén szeretne magyarul több mindenkivel értekezni, mások a házastársuk miatt iratkoztak be.

 

A tanfolyam 40 órás. Kis csoportos foglalkozásokon vesznek részt a jelentkezők, így a helyek száma korlátozott. Erre azért van szükség, hogy a  tanár a résztvevőkkel az órák keretében indivituális szinten is foglalkozhasson, ez pedig a tananyag érthető és hatékony átadását segíti elő.

 

A szeptember 24-én induló csoport teljesen kezdő szinttől (A1) ismerkedik a magyar nyelv szépségeivel. A 40 órás szakasz után, igény szerint, középhaladó osztály is indítható. A nyelvórák hétfőnként és szerdánként 17 és 19 óra között lesznek megtartva.

 

A jelentkezési határidő 2018. szeptember 23. A beiratkozás személyesen, az alapítvány székhelyén a Zárda utca (Ceahlaului) 38. szám alatt vagy online lehetséges. Bővebb információért hívja a 0261-715136 -os telefonszámot.

 

A Hans Linder Alapítvány román nyelvi kezdő tanfolyam indítását is tervezi, szintén 40 alkalmas formában, kis csoportos foglalkozásként délutáni időpontokban.

 

A kezdő orosz tanfolyam az elmúlt napokban indult útjára. Ezen nem csak szatmárnémeti jelentkezők vesznek részt, több megyei településről is ingáznak a résztvevők. Az angol és a német nyelvi tanfolyamok folyamatosan indulnak, nem csak alapszintű, hanem középhaladó kurzusokra is leadhatják a jelentkezésüket az érdeklődők.

 

A nyelvtanfolyamokkal kapcsolatban keresse bátran az alapítvány munkatársait a fent megadott elérhetőségek bármelyikén!

 

A tudás a legjobb befektetés. A Hans Lindner Alapítvány ebben most partnere lehet. Fordítson  Ön is időt a nyelvi ismereteinek elmélyítésére!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: