2016-03-31 17:12:08• hírek • Szatmár.ro

Magyar lemondásra szólította fel Dan Babutot

Az RMDSZ-frakció elnöke szerint a csúfos leszereplés miatt az Olimpia elnökének le kell mondania tisztségéből.

Magyar Lóránd, a városi tanács RMDSZ-frakciójának vezetője a csütörtöki tanácsülésen lemondásra szólította fel Dan Babutot, a Szatmárnémeti Olimpia elnökét.

"Nem jönnek az eredmények, az igazgatói tanács előtt felvállalt célt pedig nem sikerült megvalósítani. A cél az első hat hely valamelyikének a megszerzése volt, most pedig a csapat a második ligában való bennmaradásért kell küzdjön és úgy tűnik, ezt is nehéz lesz elérnie. Ha Dan Babut nem távozik önként a posztról, akkor azt javaslom, hogy egy tanácsi határozattal távolítsuk el onnan és jelöljünk ki egy másik személyt a helyére" - mondta a tanácsülésen Magyar Lóránd.

Hozzáfűzte: az Olimpia vezetésében a hozzáértés hiányát jelzi, hogy a téli átigazolási időszakban méregdrágán új játékosokat hoztak a klubhoz, akikkel a csapat a vártnál is jóval gyengébben szerepel. Magyar szerint hiába kérte többször is a listát a játékosok fizetéséről, azt eddig még nem kapta meg.

Babut a tanácsülést követően a sajtó képviselőinek elmondta: nem fog lemondani, de a szezon végén átadja másnak a helyét a labdarúgóklub élén. Addig is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a Szatmárnémeti Olimpia bennmaradjon a másodosztályban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: