2020-12-23 13:08:44• hírek • közlemény

Magyar Lóránd lett a mezőgazdasági szakbizottság alelnöke

Kedden késő délután tartotta alakuló ülését a képviselőház Mezőgazdasági, erdőgazdálkodási, élelmiszeripari és vidékfelesztési bizottsága, amelyen a tagság Magyar Lóránd RMDSZ-es parlamenti képviselőt választotta alelnöknek. 

Magyar 2000. óta tagja az RMDSZ-nek. 2004-ben szerzett állatorvosi diplomát Kolozsváron, 2006. és 2016. között a Szatmár Megyei Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség (APIA) munkatársa volt, több éven át vezető pozícióban. A szatmári politikus a nemrég lezárt parlamenti mandátumban is aktív tagja volt a bizottságnak.


„Mezőgazdasági és vidékfejlesztési szakemberként nagy elismerést jelent számomra, hogy a bizottság alelnökévé választottak. Az elmúlt négy évben nagy hangsúlyt fektettem a bizottsági munkára, hiszen a szakterületet érintő érdemi munka ott folyik. A folytatásban – ha lehet – még több energiát fordítok arra, hogy az erdélyi gazdálkodók számára észszerű, átgondolt és hasznos törvények kerüljenek majd a képviselőház plénuma elé” – mondja Magyar Lóránd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: