2014-04-17 13:03:51• hírek • Szatmár.ro

Magyar Lóránd az új városi frakcióvezető

Az RMDSZ Szatmárnémeti Szervezetének választmánya szerda délutáni ülésén értékelte a városi frakcióvezető, Maskulik Csaba, tevékenységét, és az elért eredményeket, miután lejárt az egyéves mandátuma. Ezt követően a választmány Magyar Lórándnak szavazott bizalmat a következő egy évre.

„Kiegyensúlyozott kommunikációt kívánok folytatni a hivatallal és a polgármesterrel is. Úgy gondolom, hogy nekünk egy konstruktív ellenzéknek kell lennünk, mert ameddig nincsen alpolgármesterünk, addig maradnia kell az ellenzéki szerepnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy radikális irányba tolódna a frakció munkája, továbbra sem kívánunk mindenre nemet mondani, de amikor nem értünk egyet javaslatokkal, akkor hallatni fogjuk a hangunkat, hiszen ez az ellenzékiségnek megfelelő politizálás" - fogalmazott Magyar Lóránd, aki a városi tanácsban 2008 óta látja el teendőit az RMDSZ színeiben. Jelenleg a szatmárnémeti szervezet alelnöke és a városi tanács szociális, ifjúsági és sportbizottságának elnöke.

„Magyar Lórándnak megvan a kellő szakmai felkészültsége és politikai tapasztalata ahhoz, hogy hatékonyan lássa el az új megbízatását" - véleményezte az új frakcióvezetőt Pataki Csaba, az RMDSZ megyei elnöke, majd hozzátette, hogy a frakcióvezető rátermettségéről az is tanúskodik, hogy az RMDSZ EP listájának 13. helyén szerepel Magyar Lóránd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: