2011-08-27 16:57:38• hírek • Kocsis Zoltán

Megizzadtak politikusaink az Egészségszigeten

Nagy sikert aratott a Szatmár.ro és a PrimaGym közös programja, az Egészségsziget, a X. Partiumi Magyar Napok keretein belül bizony sokan gondolták úgy, hogy mozognak is egyet, nem csak a kulináris élvezeteknek hódolnak. Az edzésben a magyar politikusok is jó példával jártak elől.

A Kossuth kertben, a tó közelében található kis „dombot" foglalta le a Szatmár.ro és a PrimaGym Aerobic, Cycling&Fitness Center szombat délelőtt, itt állították fel ugyanis az Egészségsziget sátrat. Itt minden érdeklődő betekintést nyerhetett a PrimaGym központ legfontosabb egészségápoló mozgássoraiba, tanácsokat kaphatott az egészségesebb életmódot illetően, vagy egyszerűen ihatott egy pohár frissen készített gyümölcslevet. A Korall Klinika szakemberei pedig ingyenes vércukorszint- és vérnyomásmérést végeztek.

Mens sana in corpore sano, azaz ép testben ép lélek, gondolhatták politikusaink is, akik részt vettek a nyitóeseményként szolgáló Spinracing bemutatón. Csehi Árpád, a Megyei Tanács elnöke, Pataki Csaba alprefektus, Güntner Tibor szenátor valamint Kereskényi Gábor alpolgármester egy ideig állta is a sarat az egyre fokozódó hőségben, ám a vége felé egyre foghíjasabban hajtották végre a gyakorlatokat, hiába volt Ilyés Gyula polgármester biztatása.

Ezt egy másik igen intenzív bemutató, a Kardio Kick Koksz követte, amelyen a magas tempó ellenére a közönség tagjai is részt vettek, miközben mások a nemrég felszabadult bicikliket próbálgatták. Ezt a ránézésre nyugisabbnak tűnő Body Art követte, majd a várakozásoknak megfelelően a Zumba aratta a legnagyobb sikert: a színpad előtti kis tér megtelt a tempós latin tánc kedvelőivel.

Az eseményt a B-Element Break Dance Show tette színesebbé, aki pedig minderről lemaradt, az már csak azért is sajnálhatja, mert a gyakorlatokat elvégzők öt darab két személyre szóló kényeztető wellness hétvégét nyerhettek a Wellness Hotel Gyulában.
Látogatasd meg és like-old a Szatmár.ro Facebook oldalát!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: