2019-11-13 09:35:13• hírek • Közlemény

Mágikus éjszakai fürdőzés az Aquastarban

november 16

Ezen a szombaton két tehetséges fiatal bűvész, Eduard és Bianca dobja fel az éjszakai fürdőzők hangulatát az Aquastar aquaparkban.

Újabb feledhetetlen éjszaka a vizek birodalmában. Rejtélyes, varázslatos hangulatban. A következő éjszakai fürdőzésre november 16-án hívja és várja vendégeit az Aquastar aquapark.
 

A 22 órától kezdődő közkedvelt esemény harmadik kiadása meglepetést is tartogat a fürdőzőknek. Kelet-Európa leginnovatívabb, legdinamikusabb bűvészei teszik varázslatosabbá a komplexum vendégeinek estéjét.
 

A nagyváradi származású bűvész páros, Eduard és Bianca leginkább a Got Talent tehetségkutató romániai kiadásából lehet ismerős a hazai közönségnek. A két tehetség az elődöntőig menetelt a közkedvelt műsorban. A bűvész páros szemfényvesztő mutatványaiban a bűvészet, az illuzionizmus és a mentalizmus elemei ötvöződnek.
 

Az éjszakai fürdőzésen természetesen nem maradnak el a szaunaszeánszok sem, illetve az élményfürdő földszinti büféje és étterme is teljes kapacitással működik majd. Egy belépő 28 lejért váltható az Aquastar recepcióján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: