2018-03-13 23:08:14• hírek • Blikk.hu

Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe

Fodor Zsóka ismét feltűnik a Barátok köztben, a Blikk információi szerint a sorozat készítői visszahozzák a sorozat ikonikus szereplőjét, aki még az idén látható lesz a képernyőn. A színésznő által formált karakter, Magdi anyus 2009-ben meghalt, miután takarítás közben legurult a lépcsőn – sokak számára ma is ez a Barátok közt egyik legszomorúbb jelenete.

Ám ez nem jelenti azt, hogy a forgatókönyvírók fantáziája nem szárnyalhat, számos külföldi és magyar sorozatbeli példa van arra, hogyan lehet feltámasztani egy elhunyt szereplőt. A Blikk úgy tudja, hogy az idén 20 éves Barátok közt készítői több megoldásban is gondolkodnak. Fodor Zsókával már tárgyalnak a részletekről. A színésznőt lapunk megkereste, ő azonban nem kívánt nyilatkozni.
 

Lehet például szellem, ahogyan korábban Magdi anyus visszatért, de akár Vili bácsi hallucinációja, régi emlékeként is feltűnhet. Kaphat egy új karaktert is, mint egy Magdi anyusra nagyon hasonlító rokon, testvér – árulta el informátorunk, aki azt is hozzátette, hogy a 20. évfordulóra több régi, a sorozatban évek óta nem szereplő sztár is feltűnhet a Barátok köztben.
 

Szóba került R. Kárpáti Péter (54), azaz Berényi András is, aki ugyan meghalt, de Magdi anyushoz hasonlóan a Mátyás téren zajlódó események kulcsfigurája volt évekig. Másokkal, például Ábrahám Edittel (61) vagy Németh Kristóffal (42) sokkal könnyebb dolguk van a készítőknek, hiszen a történet szerint ők „csak” külföldre vagy vidékre költöztek, így a karakterük könnyen visszaírható a sorozat mindennapjaiba. A történetbe beleillik Berényi Clau­dia és Kertész Géza karakterének visszatérése azok után, hogy legfőbb ellenségük, a Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly (55) hosszabb kihagyás után újra szerepel.
 

Idén régi, közönségkedvenc szereplőket tervezünk visszahozni a sorozatba. A 20. jubileumi évünkben folyamatosan lehet számítani meglepetésekre: idén bármi megtörténhet, és meg is történik majd – mondta Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere. – Neveket nem mondhatunk, mert még zajlanak a tárgyalások. Ha Fodor Zsóka visszatérne, arra számtalan módon sor kerülhetne, természetesen nem lőjük le, milyen ötleteink vannak az egyes karakterekre vonatkozóan – tette hozzá.


További bulvárcikkekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: