2018-09-15 06:06:19• hírek • Blikk.hu

Magánéletéről vallott Hódi Pamela

Megtalálta a boldogságot Hódi Pamela. Amióta Tóth Bence elrabolta a szívét, rendeződött sokáig nehézségekkel és fájdalommal teli magánélete.

"Az olvasható ki a szememből, amit a lelkemben érzek. A magánéletem kiegyensúlyozott és boldog, ami a karrieremben is előrelendít" – mondta Hódi Pamela. "Úgy érzem, ráléptem a megfelelő útra, a páromnak nagy szerepe van a döntéseimben, mégsem határoz helyettem más. A saját akaratom érvényesül, aminek köszönhetően nagyon jó irányt vett az életem. Hálás vagyok annak a biztos háttérnek, amit a szeretteimtől és a páromtól kapok."

 

A sikeres modell-üzletasszony azt is hozzátette, megszűntek a magánjellegű problémái, amik elterelnék a figyelmét a céljairól és munkájáról. Pamela határozottan állítja, élete egyik legjobb periódusát éli, ami a külsején is meglátszik. Lánya, Natasa Zselyke születése után súlyfelesleggel küzdött, amitől nehezen tudott csak megszabadulni. Ebben az is szerepet játszhatott, hogy gyermeke apja, Berki Krisztián sokat kritizálta az alakját, ezért nagy volt rajta a nyomás. Az, hogy most kirobbanó formában van, annak is köszönhető, hogy focista kedvese, Bence mellett önmaga lehet.

 

Saját ruhamárkát hozott létre. A MeDoo annyit tesz: Csináld magad! Ez arra is utal, hogy a ruhakollekció megálmodója Hódi Pamela, aki az összes darabot maga jegyzi. A ruhák tervezésekor igyekszik figyelembe venni a külföldi trendeket, és azt is, hogy minden nő megtalálja a számára megfelelőt. Kollekcióját moletteknek való fazonokkal és gyerekeknek készült ruhákkal szeretné majd kiegészíteni.

 

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: