2013-07-12 17:04:05• hírek • Kocsis Zoltán

Magán fegyverraktárat foglaltak le Szatmár megyében

Egy kész magán fegyverraktárat foglaltak le a Szatmár Megyei Rendőrség Lőfegyverek, Robbanószerek és Veszélyes Anyagok Osztályának valamint a Nagykárolyi Rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai egy nagykárolyi férfinál.

A karhatalom emberei június 11-én, csütörtökön két házkutatást tartottak Nagykárolyban, P. Manfréddal kapcsolatos ingatlanokban. Az akciók során több, illegálisan birtokolt halált okozó és nem halálos fegyvert, valamint több ezer töltényt találtak.

A házkutatások során rendőrkézre került egy 4 és egy 6 milliméter kaliberű lőfegyver illetve egy 4,5 milliméter kaliberű légfegyver. A német gyártmányú fegyverekhez irányzék és távcső is tartozott.

A fegyverek mellett a rendőrök lefoglaltak több, mint kétezer tár golyót, közel ezer lövedéket, 35 sörétes töltényt, száz gramm puskaport és 41 petárdát.

A 46 éves nagykárolyi férfi ellen egyelőre illegális fegyvertartás vádjával indítottak eljárást, ám a rendőrség tovább folytatja a nyomozást esetleges egyéb bűncselekmények felderítésének reményében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: