2016-07-19 08:21:02• hírek • Blikk.hu

Magához csábította az X-faktor egykori győztesét a TV2!

Ősszel a TV2 képernyőjén tűnik fel Kocsis Tibor – értesült a Blikk. Az X-faktor egykori győztesét az új lehetőségek és a szakmai kihívások vonzották a csatorna ajánlatában, ráadásul az RTL Klubnál egy ideje kevesebbszer volt látható.

Kocsis Tibót öt éve ismerte meg a közönség, amikor megnyerte az X-Faktor második szériáját. A 2011-es tehetségkutatóban elért győzelem bár kezdetben rengeteg koncertet és fellépést hozott Tibónak, ezek az idő múltával kicsit megfogyatkoztak. Tehetségét és énektudását soha nem vitatta szakma, jó néhány rádiós slágerrel a háta mögött ő mégsem az az előadó, aki a fesztiválok bulizó közönségét szórakoztatja, sokkal inkább bensőségesebb hangulatú koncerteken találkozik rajongóival.

Tibó nem él hivalkodó életet, de tagadhatatlan, hogy ő is, mint minden előadó, szomjazza a sikert és a pozitív visszajelzéseket. Az énekes ezért is örül annak, hogy az új lehetőséggel újra egy főműsoridős, szórakoztató műsorban láthatják a nézők, és ehhez nem kell mást csinálnia, mint amihez a legjobban ért: énekelni. Lapunk természetesen megkereste az énekest is, aki éppen szabadságát tölti, hogy minél kipihentebben álljon az új kihívás elé.

Nézd meg, melyik adásban tűnik fel először az énekes!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: