2016-05-29 12:31:33• hírek • Kocsis Zoltán

Magabiztosan nyerte a Fradi a szatmárnémeti tornát

Magabiztosan nyerte meg a Ferencváros csapata szombaton a Szatmárnémetiben megrendezett négycsapatos női kézilabda utánpótlás tornát, amelynek a sport mellett karitatív jellege is volt.

A CS Atletik által szervezett kupára a meghívás szerint mindenkinek vinnie kellett magával némi tartós élelmiszert, amit aztán rászoruló családoknak juttatnak el. A Ferencváros csapata ebből is kivette a részét, a lányokat elkísérő mintegy 15 szülő örömmel vett részt az adakozásban. Itt kell megjegyeznünk, hogy a "zöld sasok" a Szatmár-Ferencváros kézilabda projekten keresztül vettek részt a tornán.

A tornán a házigazda Atletik és a Ferencváros mellett a Nagybánya és Zilah 13 éven aluli csapata vett részt. A mérkőzéseket a Both Katalin Sportteremben rendezték, egy félidő 25 percet tartott.

A kupát a Ferencváros együttese nyerte, ami azért sem meglepő, mert ez a csapat a magyar bajnokságban az eggyel idősebb korosztályban szerepelve is döntőbe jutott. Pádár Ildikó „Párduc" együttese a házigazdákat 36-8-ra, a Nagybányát 27-16-ra, a Zilahot pedig 27-8-ra verte meg. Hozzá kell tennünk, hogy a csapatban két korábbi világklasszis csemetéje is pallérozódik: Szarka Éva ikrei, valamint Simics Judit leánya.

Ami a hazaiakat illeti, az Atletik a Fraditól elszenvedett vereség után 16-12-re legyőzte Zilahot, majd 25-11-re kikapott Nagybányától, így a harmadik helyen végzett. A második a Nagybánya lett, amely a szatmáriak mellett a zilahiakat is legyűrte 23-11-re. A díjakat Kereskényi Gábor, az RMDSZ szatmárnémeti polgármesterjelöltje adta át, akiről köztudomású, hogy él-hal a kézilabdáért.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: