2009-10-27 17:08:43• hírek • Szatmar.ro

Újabb két gólos vereség

Nem sikerült a felzárkózás a Mikolának, ezúttal Tordán szenvedett vereséget.

Akárcsak a hétvégén Zilahon, a harmadik osztályú labdarúgó bajnokság hatodik csoportjában szereplő Mikola ismét 2-0-ás vereséget szenvedett, ezúttal Tordán. Ami viszont sajnálatosabb, hogy a Kolozsvári Sanatatea sem odahaza játszott, így tulajdonképpen semleges pályán rendezték a meccset. Ráadásul a „zöld vírusok" játékereje sem hasonlítható a szilágyságiakéhoz.

A találkozó első félideje igen mozgalmasra sikeredett, a „hazaiak" ekkor szerezték mindkét góljukat. A Mikolának ráadásul igen peches napja volt, hisz Micas büntetőt hibázott, majd két nagy ziccerben sem tudott a kapuba találni, Feier fejese pedig a kapufán csattant.

A szünet után a Turul továbbra is meddő fölényben játszott a felázott talajú pályán, ám gólt nem tudott szerezni. A 10. fordulóból elhalasztott meccsen így a szatmáriak ismét pont nélkül maradtak, pedig egy esetleges győzelem esetén két helyet is előre léphettek volna a tabellán.

A Mikolára szombaton 15 órától egy újabb kiesési rangadó vár, ezúttal a Nagyváradi Luceafarult fogadja. Amennyiben benn akar maradni, ezen a meccsen győznie kell, hazai pályán a közvetlen riválisok skalpját kötelező begyűjteni.

A Turul összeállítása: Bălaj - Tripon, Sándor, Vădan, Berci, Nichita, Pop Marius, Micaş, Zsiga, Maxim, Feier.
Játszott még: Lung, Cuc, Chifor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: