2009-10-30 14:17:15• hírek • Szatmar.ro

Reménytelen lehet a helyzet

Győzelmi kényszer alatt kiesési rangadóra készül a Mikola.

A VSK kosárcsapata mellett a Mikola labdarúgók csapata is a Körös parti városból kap ellenfelet. És ha ehhez hozzátesszük, hogy a kézisek Nagyváradon edzőtáboroznak éppen és kétszer is összecsapnak a hazaiakkal...

A négy találkozó közül a Mikola feladata ígérkezik a legnehezebbnek és egyben a legfontosabbnak, mivel egy vérbeli kiesési rangadóról van szó. A Turul eddig két győzelmet és nyolc pontot szerzett, ezzel pedig a tabella utolsó előtti helyét foglalja el. A Luceafarul sem szerepel sokkal fényesebben, hisz szintén csak két győzelemre futotta az erejükből, mellé viszont begyűjtöttek további öt döntetlent, így 11 egységgel a 14. helyet foglalják el.

Dobos Csaba elnök félreverte a harangot a találkozó előtt: most vagy különben baj lesz, egy újabb botlás után ugyanis már nagy bajba kerülne a gárda: „Ha most sem fogunk győzni, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülünk, a helyzet lassan reménytelenné válik".

Nem könnyít a szatmáriak helyzetén, hogy Balaj kapus nem léphet pályára, mivel ő pont a Luceafarultól érkezett a Mikolához és a két klub szerződésben rögzítette, miszerint az egymás elleni meccsen nem léphet pályára a hálóőr. Cuc továbbra sincs százszázalékos állapotban, így ő ezúttal is csereként állhat be. Lejárt viszont Pop Marian eltiltása, visszatérhet a csapatba. Csatártársa, némileg meglepő módon, az eddig középső védőként szereplő Nichita lesz, ami azt jelenti, hogy a Turul két magas emberrel rohamozza majd az ellen kapuját.

A Turul várható összeállítása: Görbe - Sándor, Vădan, Tripon, Berci, Pop Marius, Micaş, Maxim, Zsiga, Nichita, Pop Marian

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: