2016-10-04 18:11:08• hírek • Kocsis Zoltáns

Magabiztos győzelemmel a legjobb 32 között az Olimpia

Heil szerezte az Olimpia második gólját
Heil szerezte az Olimpia második gólját

Szászrégenben aratott magabiztos győzelmével bejutott a Román Kupa legjobb 32 csapata közé az Olimpia, amely a következő körben szinte biztosan élvonalbeli együttessel csaphat majd össze.

A Román Kupa negyedik fordulójában csatlakoztak a sorozathoz a második osztályú csapatok is, az Olimpia pedig Szászrégenbe utazott, ahol a helyi harmadik ligás Avantul csapata fogadta. A 38. percig kellett várni az első gólig, ekkor a hazaiak hálóőre elgázolta a kapuja felé tartó Bogdan Faurt, a megítélt büntetőt pedig Silviu Pana értékesítette.

A szünet után alig kilenc percet kellett várni az újabb szatmári gólra, ekkor Pana szögletét követően Walter Heil fejelt kapuba. A végeredményt Faur állította be a 93. percben, miután belőtte a Cosmin Bura buktatásáért megítélt büntetőt.

A mérkőzés krónikájához tartozik továbbá, hogy a 81. percben Raul Krauszt kiállították, így az Olimpia 10 emberrel fejezte be a kupacsatát.

A következő, ötödik körben csatlakoznak majd az élvonalbeli csapatok is. A párosítást csütörtök délután sorsolják majd ki, ekkor derül ki, mely csapat lesz az Olimpia következő ellenfele.

Szászrégeni Avantul - Olimpia 0-3
gólok
: Pana (38., 11-es), Heil (54.), Faur (93.)
Olimpia: Şuta - Durus, Fl. Muresan, Heil, Iuhas (csk.) - Krausz, Villand - Kanalos (Bura '83), Faur, Sil. Pana (Takács '61) - Tudoran (Erdei '69)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: