2008-10-16 02:10:52• hírek • Szatmar.ro

Magabiztos Beszterce és Urziceni

A Román Kupa szerdai játéknapján három első osztályú csapat is búcsúzni volt kénytelen.

A labdarúgó Román Kupában a keddi nyolc mérkőzés után további hat összecsapást rendeztek szerdán, amelyeken három első osztályú csapat elbúcsúzott az idei kiírástól.

Persze a Farul - Brassó találkozó okozta a legkisebb meglepetést ebből a szempontból, mivel mindkét klub az első osztályban szerepel. Ez sajnos nem látszott a játék képén, a két csapat egy kevés izgalmat hozó összecsapást produkált. A vendégek játszottak valamivel veszélyesebben, de gólt sokáig nem tudtak szerezni. A 73. percben Ilyés Róbert kapufája aztán jelezte, gólt szeretne a vendég egyesület. Ez aztán meg is született hét perccel később, Ilyés újabb próbálkozása nyomán.

A bajnokságban botladozó Beszterce a Temesvári CFR vendégeként magabiztosan lépett tovább a következő körbe. Az első félidőben Adrian Anca szinte egymaga eldöntötte a találkozó sorsát. A Kolozsvári CFR korábbi közönségkedvence előbb gólt szerzett, majd gólpasszt adott Horának, végül pedig kiharcolt egy büntetőt amit Coroian értékesített. A második félidőben mindkét csapat lőtt egy-egy gólt, de ez már csak a kilátogató közönséget érdekelte.

Ennél is simábban lépte le az Urziceni a Lupeni csapatát: Dan Petrescu alakulata első három helyzetét gólra váltotta és a 21. percben már három góllal vezetett. A második félidőben lazábbra vették a figurát, de egy újabb találat így is összejött.

Eredmények:

CFR Temesvár - Beszterce 1-4
gólok: Pecarov (88.), illetve Anca (8.), Hora (43.), Coroian (44., tizenegyesből), Pedro (46.)

FCM Bacau - Pandurii Tg. Jiu 0-1
gól: Raskovics (81.)

Minerul Lupeni - Urziceni 0-4
gólok: Todoran (6.), Brandan (12.), Rusescu (21.), Frunza (55.)

International Curtea de Arges - Arges 2-1
gólok: Serban (51.), Tatarciuc (80.), illetve (Chirciu (60.)

Dunarea Galac - Szászmedgyesi Gaz Metan 0-0, tizenegyesekkel 4-2

Farul - Brassó 0-1
gól: Ilyés (80.)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: