2017-06-11 11:42:26• hírek • Kocsis Zoltán

Maffiaeljárás Szatmárnémetiben: gépkocsival törte össze a teraszt

fotó: presasm.ro
fotó: presasm.ro

A rendőrség közleményének szóhasználatával élve a 33 éves szatmárnémeti férfi „erőszakos manőverei” következtében rongálta meg a teraszt. Ami magyarán azt jelenti, Audijával nemes egyszerűséggel a terasz székei és asztalai közé hajtott. Mindezt fényes nappal, szombat este háromnegyed nyolc körül. Szerencsére senki nem tartózkodott a teraszon, így személyi sérülés nem történt.

A legszomorúbb azonban az egészben az, hogy mindez a városközpont egy olyan részén történt, ahol a mindenkori elöljárók kijelentései szerint nem is lehetne behajtani személygépkocsival…

Az incidens után a férfi azonnal elhagyta a helyszínt és – írja a rendőrség közleménye – ismeretlen helyre távozott. A gépkocsi ismeretében azonban nem okozott komoly gondot azonosítani az elkövetőt. A garázdálkodó autósról ráadásul kiderült, hogy jogosítványa sincs, mivel azt januárban felfüggesztette a rendőrség.

A férfi éjszaka a rendőrség „vendégszeretetét” élvezhette, a törvényszék melletti ügyészség folytatja a nyomozást az ügyben. Garázdaság, rongálás és jogosítvány nélküli vezetés vádjával indítottak ellene eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: