2015-08-04 09:29:04• hírek • MTI

Macsó pasi lett szakítása után Gönczi Gábor

A Fókusz műsorvezetője borostával, lebarnulva és láthatóan jó néhány kilótól megszabadulva köszönti esténként a nézőket az utóbbi napokban.

Gábor sugárzik a boldogságtól, láthatóan átalakult, ám mint mondja, egyszerűen csak az látszik rajta, hogy most lett kerek az élete.

- Életemben először viselek borostát, de a visszajelzések alapján, úgy tűnik, jó döntés volt. Pedig az egész elég banálisan alakult így - árulta el Gábor. - Nyaralni mentünk a párommal, Ildivel, ám elfelejtettem bepakolni a borotvát. Aztán a következő két napban nem mentünk el vásárolni, így elmaradt a borotva beszerzése. Közben persze elkezdett nőni a szőr az arcomon, két nap után már látszott is. Ildi rám nézett, és közölte, hogy nagyon tetszik neki, kérte, maradjon már így. Aztán eltelt a vakáció, de azt gondoltam, csak érdemes lenne megmutatni az új külsőt a családnak és a barátoknak, majd utána újra megborotválkozom. Magam is meglepődtem, mennyire bejött nekik az új külsőm. Ezek után pedig úgy döntöttem, letesztelem, milyen a visszajelzés a stúdióban - nevetett Gábor, aki elárulta, az utóbbi időben nemcsak a külseje változott meg, de valóban teljesen más embernek érzi magát.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: