2011-02-22 11:58:50• hírek • Nagykaroly.ro

Macskaszépségverseny

Macskatartó gazdik, itt az idő, hogy ország-világ előtt megmutassátok kedvenceiteket, sőt, nyerjetek is. A Nagykároly.ro és a Tradex Consult nagykárolyi állatorvosi rendelő Macskaszépségversenyén az olvasók fogják eldönteni a beküldött képek alapján, ki legyen a nyertes. Szatmár megye legszebb macskáját keressük!

A cica nagy vagy kicsi, kövér vagy sovány, fekete vagy akár vörös szőrzetű, sokak számára az első számú házikedvenc. Bár a háziasítása távolról sem volt annyira sikeres, mint például a kutyának, mégis a családi, kertes házak környékén mindig ott van a cirmos. Talán független természete az, ami sokak számára szerethetővé teszi ezt az állatot, na meg a kedveskedése, amivel általában az a célja, hogy a kellemes melegben szunyókálhasson, vagy épp finom falatokhoz, tejhez jusson.

A Macskaszépségversenybe benevezni egy cicus fotójával lehet, a képen rajta lehet a kis kedvenc akár játékával, alvás közben, egerészve, lustálkodva vagy éppen aktívan vadászva. A fényképpel kapcsolatban további elvárásaink is vannak: jó minőségű, legalább 1024 pixel szélességű digitális képeket várunk. A mobiltelefonnal készített, rossz minőségű képeket nem áll módunkban elfogadni és közölni. A beküldők fotói közül a Nagykároly.ro olvasói szavazással fogják megválasztani a legszebb cicát.

Fontos! Mindenkit megkérnénk arra, hogy két képnél többet ne küldjön kedvencéről, a versenybe amúgy is egyetlen kép kerül be, amit  - amennyiben több kép érkezik be - mi választunk ki. Arra kérjük továbbá a macskagazdikat, hogy kedvencükről időszerű képet küldjenek, felnőtt macskáról kölyökkori képet nem áll módunkban elfogadni.

A képeket a macska nevével és a gazdája pontos nevével és telefonszámával a nagykaroly@nagykaroly.ro e-mail-címre várjuk március 6-án 24 óráig. A szavazás március 8-tól március  20-áig tart, ezt követően kerül sor az eredményhirdetésre.

A nyeremények:
1. hely:
200 lej értékű ajándékcsomag és egy teljes körű orvosi kivizsgálás, a Tradex Consult nagykárolyi állatorvosi rendelő és Pet Shop felajánlásával.
2. hely: 100 lej értékű ajándékcsomag és egy teljes körű orvosi kivizsgálás,  a Tradex Consult nagykárolyi állatorvosi rendelő és Pet Shop felajánlásával.
3. hely: 50 lej értékű ajándékcsomag és egy teljes körű orvosi kivizsgálás,  a Tradex Consult nagykárolyi állatorvosi rendelő és Pet Shop felajánlásával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: