2011-11-13 08:27:57• hírek • MTI

Macskamosás - mosógéppel...

Véletlenül "kimosta" géppel a macskáját is egy brit nő, ám a két hónapos kölyök túlélte az "vízözönt".

A macska egy óvatlan pillanatban bújt be a mosógépbe már berakott szennyes közé, míg gazdasszonya újabb koszos ruhákért ment. Mikor visszatért, a macskát nem vette észre, és beindította a programot. Nem sokkal később feltűnt neki, hogy Scampi - ez a macskakölyök neve - nincs a közelében, és gyomra azonnal görcsbe rándult, mert eszébe ötlött a mosógép lehetősége. A masinához rohant, és gyanúja beigazolódott: a macska vízben fuldokolt, jóllehet a még nem indult be a mosási program.

A 29 éves nő azonnal leállította a masinát, csakhogy az nem engedte kinyitni az ajtaját, mert a biztonsági automatika megakadályozta. Végül a szomszédasszony segítségével sikerült kiszabadítani a macskát, amely akkor már nem mutatott életjelet. Gazdája azt hitte, elpusztult, de hamarosan észrevette, hogy az állat mégis lélegzik. Azonnal állatorvoshoz száguldott vele. Bár sok víz került tüdejébe, a macskakölyök túlélte a mosógépes "programot", amelyből azonban nem sokat tanult.  Már aznap, hogy a klinikáról hazakerült, megint beugrott a mosógépbe...

Gazdája azonban nem kapcsolta be a készüléket,  és megfogadta, hogy a jövőben sem fogja anélkül, hogy előtte meggyőződne, nincs-e macskája a szennyesben. A nő most attól retteg, hogy Scampi belefulladhat a vécébe - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: