2013-11-21 14:12:39• hírek • Kocsis Zoltán

Macedón kamionos balesete okozott áramkimaradást Kismajtényban

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Árokba borult egy macedón kamion csütörtök reggel a Szatmár megyei Kismajtény településen. A balesetben egy személy súlyosan megsérült, a falu egy része pedig áram nélkül maradt.

A 24 éves macedóniai Martin J. csütörtök reggel 06.00 óra körül elaludt a kamion kormánykereke mögött. Az irányítás nélkül maradt jármű lesodródott az úttestről, kettétört egy villanyoszlopot, majd az árokba borult. Az ütközés következtében a település egy részében áramszünet keletkezett, a villanyszolgáltató munkatársainak több órányi munkájába került, amíg elhárították a problémát.

A gránátalmát szállító kamion sofőrje komolyabb sérülések nélkül megúszta a balesetet, kollégája viszont, egy 42 éves szintén macedón férfit kórházba kellett szállítani. Roxana Cristea, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivője megkeresésünkre elmondta, a férfi váll- és gerincsérülést szenvedett.

A baleset következtében több óráig csak félsávon lehetett közlekedni a DN 19-es országút érintett szakaszán, a teherautó eltávolításához egy speciális darura volt szükség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: