2011-04-19 11:53:39• hírek • Szatmár.ro

Ma van a nagy Ki mit tud? első fordulója

Tíz műsorszám lesz látható a tehetségkutató első fordulójában a Music'at-ben.

Kedden 20 órai kezdettel kerül sor a Szatmár.ro hírportál és Music'at Pub közös tehetségkutató versenyének első fordulójára. A szatmári tehetségeket arra kértük, hogy legyenek bátrak és mutassák meg magukat a nagyvilágnak, felhívásunk pedig célba talált. Az első elődöntőn tíz produkciót láthat a közönség, a paletta pedig igen színes lesz. Jelentkeztek ugyanis fiatalok éneke, táncos produkcióval, betboxos előadással, sőt, lesz olyan is aki énektudása mellett saját szerzeményét is bemutatja a közönségnek.

A tehetségek közül hárman fognak továbbjutni, az a három személy, akiket a négytagú zsűrink fog kiválasytani. És kik a tagjai? Schwarczkopf Adriana színművésznő, Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója, Bódis Botond, a Korall Klinika tulajdonosa, a tehetségkutató támogatóinak a képviselője illetve Antal Attila, a ShowTime entertainment Factory produkciós iroda igazgatója.

Ahogy azt már közzétettük, a tehetségkutatónk két elődöntőből és egy döntőből áll. A mai (keddi) elődöntőt jövő hét kedden (április 26-án) újabb elődöntő követi, majd egy hétre rá lesz a döntő, amelyben a két elődöntő hat legjobbja méri majd össze tehetségét. A második elődöntőre egyébként még mindig lehet jelentkezni, a jelentkezés módjáról és feltételeiről pedig itt olvashatsz.

A résztvevők már azzal nyernek, hogy tehetségüket megmutathatják a közönségnek, a döntőbe jutottak pedig értékes nyereményekben részesülnek:

I. Díj: A ****Best Western Hotel Aquarell Wellness hosszú hétvégéje két személyre, 2000 lej értékben
II. Díj: Egy egy éves VIP bérlet a PrimaGym fitness center felajánlásával, 1400 lej értékben
III. Díj: A Korall Klinika egészségfelmérő csomagja, 700 lej értékben

Különdíjak:
- egy 150 Lej értékű vásárlási utalvány a Music'at Pub felajánlásával
- egy 150 Lej értékű vásárlási utalvány az Al Capone Étterem és Pizzéria felajánlásával
- a Szatmár.ro meglepetés különdíja

MÉDIAPARTNER: City Rádió és Szatmári Magyar Hírlap

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: