2016-10-25 10:39:39• hírek • (x)

Ma mindenki Noki Foodos hamburgert akar enni!

Kedden 11 órától lehet házhoz rendelni a Noki Food egészséges és isteni hamburgereit!

Véget ért a várakozás és nagyokat nyelés időszaka: a Facebookon és a helyi sajtóban látott méretes és szemet gyönyörködtető hamburgereket már meg is rendelheted! Csak győzz választani a sokféle hambi közül!

A Noki Foodnál csak egészséges alapanyagokból készítik a gyorsételek kategóriájába sorolt hamburgereket, így bebizonyítják, hogy a fast food nem csak finom, de egészséges is lehet. A hamburgerbe kerülő húsokat minden reggel sajátkezűleg darálják és fűszerezik, szó sincs előre gyártott, fagyasztott húspogácsáról. A zöldségek is ropogósak, a szószok is frissen, saját recept alapján készülnek.

Ha a beharangozó reklámkampány során nem jött meg a kedved a Noki Food-os hamburger megízleléséhez, akkor nézz körül a honlapjukon. A menüben sertés-, marha-, csirke- és tonhalas hamburgert is találsz, a vegetáriánusoknak pedig ott a sajtburger, amelyik legalább annyira jól néz ki, mint a húsos társai. És biztosra vesszük, hogy ugyanannyira finom is!

Cikkünk írásakor már javában izzanak a telefonvonalak, a Noki Foodnál pedig folyamatosan veszik fel a rendeléseket és készülnek az isteni burgerek.

Ne feledd: minden hamburger mellé 200 gramm sültkrumpli is jár. Extraként ráadásul sült hagymakarikákat, szószokat és sajtokat is kérhetsz. A Noki Food oldalán feltüntetett árakban benne van a csomagolás is, úgyhogy az ingyenes kiszállítást követően pont annyit kell majd fizetned, amennyi az oldalon a hamburger ára!

 

Ha megjött a kedved a kézműves, egészséges burgerekhez, akkor hívd a 0729-80-40-00-ás vagy a 0724-030-060-ás számot és rendeld meg az ízlésednek megfelelő finomságot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: