2019-05-12 17:57:27• hírek • Szatmár.ro

Most sem történt csoda Sepsiszentgyörgyön

A Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata a második meccset is elvesztette a Sepsi ellen.
 

A női kosárlabdabajnokság döntőjének három győzelemig tartó párharcában a vasárnapi mérkőzés után az állás 2-0 a bajnoki címvédő Sepsi SIC-nek. Az első negyed megint nagyon gyengén sikerült a VSK számára: 16:6-ra nyerték a házigazdák. Ez pedig el is döntötte gyakorlatilag a mérkőzés kimenetelét, ugyanis hiába lett egyenlő ellenfél a folytatásban a szatmári alakulat, az előny folyamatosan a Sepsinél volt. A második negyedet 14:16-ra nyerték a szatmáriak, a harmadikban 18-18 pontot, a negyedikben 9-9 pontot dobott mindkét csapat. A vége 57:48 lett.
 

Az utolsó néhány perc izgalmas is lehetett volna, ha a szatmáriak a nagy nyomás alatt nem hibáznak hárompontosokat vagy büntetődobásokat.
 

A szatmáriak legjobbja Andra Mandache volt, 13 ponttal és 10 lepattanóval. A mérkőzés legjobb játékosa pedig Gödri-Parau, aki 20 pontot dobott és 6 asszisztot adott.
 

A folytatásban Szatmárnémetiben fognak játszani május 16-án és 18-án. Amennyiben a Szatmárnémeti VSK megnyeri mindkét találkozót, egyenlő lesz a párharc állása és a május 21-i sepsiszentgyörgyi találkozó dönt majd. Ám ha a VSK egy hazai meccset is elveszít, a Sepsi SIC egy újra bajnoki címet ünnepelhet.


A találkozó itt nézhető vissza:
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: