2009-04-14 12:08:15• hírek • Balogh Anita

Ma folytatódik a karaoke maraton

A MusiC'at Pub és a Szatmár.ro által közösen szervezett Karaoke Maraton második selejtezőjére kerül sor ma este 21 órai kezdettel a MusiC'at Pubban.

Egy héttel ezelőtt fantasztikus élményben volt része azoknak, akik részt vettek az első elődöntőben, hiszen igazán tehetséges énekesek léptek színpadra az este folyamán a MusiC'at Pubban.

Jó hangulatból és tehetséges versenyzőkből ma este sem lesz hiány, hiszen tíz ígéretes énekes jelezte szándékát, hogy szeretne megméretkezni a maratonon.

Az április 21-i, utolsó selejtezőre jelentkezni lehet személyesen ma estétől a helyszínen valamint a jatek@szatmar.ro e-mail címen.

 

Emlékeztetőül elmondjuk, hogy a Karaoke Maraton három héten át tart, amikor is az elődöntőkre kerül sor, majd a negyedik héten lesz a döntő, ahol a továbbjutott legjobb énekesek mérik majd össze tudásukat a népes közönség és a szakmai zsűri előtt.

A verseny legjobbja egy 700 lej értékű vásárlási utalványt nyer a Szatmárnémeti Opel Chevrolet West autószalon jóvoltából. A második helyezett egy angol általános (540 lej), vagy egy angol üzleti nyelvtanfolyamon (650 lej) vehet részt a Consult Scolari Egyesület felajánlásával. Mindkét típusú tanfolyam 30 képzési órát tartalmaz. A bronzérmes helyezés egy 100 lejes fogyasztásra jogosító utalvánnyal gazdagodik a MusiC'at Pub részéről. Ezek mellett a Szatmár.ro is készül egy különdíjjal és egyéb meglepetésekkel, valamint a MusiC'at Pub a versenyzőket ingyen itallal is bátorítja.

Továbbá a zsűriben is helyet foglaló Mircea Deac, a Művészeti Iskola igazgatója a döntőbe jutott egyik tehetséges énekesnek egy egy éves ingyenes ének-oktatást ajánlott fel melynek értéke 350 lej.

Mindenkit szeretettel várunk mint versenyző, vagy ha nincs elég bátorsága jöjjön le a Macskában megtapsolni a bátor jelentkezőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: