2014-02-19 17:38:39• hírek • Szatmár.ro

Farsang a Szent Jakab Idősnapköziben

A Szent Jakab Idősnapközibe járó nyugdíjasok ismét rácáfoltak arra, hogy a hajlott kor és a betegségek gátat szabhatnak az örömnek és a vidámságnak.

A Bálint-napi ajándékcsere után, amikor piros papír szívecskékkel lepték meg egymást az idősek, szerdán farsangi bált rendeztek a Szent Jakab Idősnapköziben, ahol mindenki színes, vicces jelmezekbe öltözve búcsúztatta a telet. Február 19-én pár röpke órára az idősnapközi termei Velence karneváli forgatagát idézték a zene és a nevetés hangjaitól kísérve.

A Szatmári Egyházmegyei Caritas ebben az intézményében is meleg, családias hangulattal várja az időseket. A beteg, de még szállítható állapotban lévő idősek egyénre szabott ellátásban részesülnek az Idősnapköziben.

Amikor a demencia vagy Alzheimer kór megbontani látszik a család egységét, az idősnapközi szolgáltatásai jelenthetik az olyannyira szükséges segítséget. Az intézmény munkatársai szívesen nyújtanak további információt minden érdeklődőnek a 0261-714606-os telefonszámon vagy az Unirii sugárút 38 szám alatt.

Farsangot tartottak az idősnapköziben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: