2017-03-06 12:26:08• hírek • Szatmár.ro

Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett

A nagy érdeklődésre való tekintettel március 25-én 15 és 19 órától is lesz előadás a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Újabb sztárszereposztással és fantasztikus humoros előadással érkezik Szatmárnémeti vendégjátékra az Abigél és A kaktusz virága előadások producerének új darabja. Eredetileg csak 19 órára hirdettek meg előadást, ám akkora az érdeklődés a bulvár-burleszk iránt, hogy 15 órától is elő fogják adni a Szakszervezetek Művelődési Házában. A darab egyébként Raz Cooney legtöbbször játszott vígjátéka.

A több éve nyugodt házasságban élő Philipnek teljesen felbolydul az élete, mikor egy szerető által írt levelet talál  a nappalijában, feltételezhetően a feleségének címezve. Gyanakvásait tovább növeli, hogy legjobb barátja Alistair, az élvezetek hajszolásának mestere, aki végül még jobban kibillenti főhősünket a megszokott kerékvágásból, ugyanis egyenesen kémkedésre sarkallja Philipet a felesége után. A probléma csak ott kezdődik, hogy Philip a karrierje legnagyobb lehetősége előtt áll, s egyetlen feladata pedig az lenne, hogy egy kiegyensúlyozott, erkölcsileg sebezhetetlen, megbízható férj képében mutatkozzon befektetője előtt, ami nem tűnik egyszerű küldetésnek, tekintve hogy többen is csak pajzánkodásra használnák az ő nemrégiben felújított lakását.

Fordította: Hamvai Kornél

Szereposztás:
Philip Markham - Hujber Ferenc
Joanna Markham - Kiss Ramóna/Török Anna
Henry Lodge -Gesztesi Károly
Linda Lodge - Vanya Tímea/Ress Hajnalka

Alistair Spenlow - Száraz Dénes
Sylvie - Bugár Anna
Tristan Pangbourne - Harmath Imre
Miss Smythe - Bánfalvy Ági
Miss Wilkinson - Görgényi Fruzsina


Díszlet- és jelmeztervező: Szlávik István
Rendező: Horváth Csaba
Producer: Bánfalvy Ági és HCS
Zeneszerző: Oliver W. Horváth

Jegyet váltani 45 lejes egységáron a színház Horea úti jegypénztárában lehet, minden hétköznap 10 és 17 óra között. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes.harag@gmail.com e-mail címen lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: