2009-05-22 11:22:08• hírek • Szatmár.ro

MTV: magyar filmslágerek döntője

Már csak pár nap és kiderül, melyik régi vagy új magyar filmsláger lesz a győztes a május 24-ei döntőben. A dalok versenyét vasárnap este élőben közvetíti a Magyar Televízió az m1-en.

Utolsó állomásához érkezett a Csináljuk a fesztivált idei sorozata. A hangulatos időutazást élőben láthatják a filmslágerek kedvelői május 24-én, vasárnap 21 órától az m1.

A nézők szavazatai alapján 12 dal érkezett a célegyenesbe. A remek dalok, fülbe mászó dallamok és a hazai kedvelt sztárok mellett meglepetést is tartogatnak a szerkesztők. A két műsorvezető Harsányi Levente és Gundel Takács Gábor. A nézők ismét kiválaszthatják kedvencüket, és sms-ben vagy telefonon voksolhatnak a megadott dalok kódjaival

A fellépők között szerepel: Csézy, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Simon Boglárka, Dér Heni és Bebe, Balássy Betty és Varga Feri, Tóth Vera és Roy, Töreki Andrea és Vadkerty Imre, Feke Pál, Magna Cum Laude, Palcsó Tomi, Serbán Attila.

A döntőben szereplő régi és új filmslágerek: Az oroszlán ugrani készül - Miért hagytuk, hogy így legyen?, Csinibaba - Különös éjszaka volt, Csak szex és más semmi - Boldogság gyere haza, Fuss, hogy utolérjenek - Félteni kell  , Honfoglalás - Kell még egy szó, Egy bolond százat csinál - Egy bolond..., Egy szoknya... - Micsoda nő ez a férfi, Ezek a fiatalok - Gyémánt és arany, S.O.S Szerelem - Vidéki sanzon, Szálka hal nélkül - SZPSZ, Szerelem első vérig - Szerelem első...,, 2x2 néha öt - Túl szép amit te mondasz...

Tartsanak az m1-gyel vasárnap, válasszanak és szavazzanak kedvenc dalukra.


Tóth Vera és Roy duettet fog énekelni
Tóth Vera és Roy duettet fog énekelni


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: