2010-07-15 09:52:36• hírek • Szatmár.ro

MTV: Gála az örökös tagok tiszteletére

Különleges élményt ígér az MTV nézőinek július 17-én este az m1-en az a gálaest, amelyet az új örökös tagok tiszteletére a közelmúltban rendeztek a szervezők a Nemzeti Színházban.

Igazi színházi este részesei lehetnek a Magyar Televízió nézői július 17-én, szombaton. Az m1-en immáron hagyományosan gálaestet láthatnak a nyolc új tag: Berczelly István operaénekes, Gálffi László színművész, László MargitLorán Lenke színművész, Novák Ferenc koreográfus, Pogány Judit színművész, Szilágyi Tibor színművész, táncművész tiszteletére, akik sokat tettek a kultúráért. operaénekes, Uhrik Dóra

A valódi játék akkor kezdődött, amikor a nézők sok tíz ezer szavazatukkal kifejezték hallatlan szeretetüket, mérhetetlen megbecsülésüket azok iránt, akiktől a hétköznapokban felejthetetlen élményt kaptak. Szerencsére sokan vannak olyanok, akik hisznek abban, hogy művészet nélkül nem lehet, de nem is érdemes élni. Hogy ez a csoda lelket nemesít és gazdagít. S amelyhez nem csupán pénz, hanem tehetség, alkotókedv kell. Meg szeretet. Ez a közönség-szeretet aztán szüntelenül bővíti a Halhatatlanok Társulatát. A gálán pedig ott voltak a pályatársak, akik tiszteletükkel, igényes műsor-összeállításaikkal nyújtották át „ajándékaikat".

Meglepetésnek szánták a rendezők, hogy Kulka János - aki maga is örökös - vezette Sugár Ágnessel a gálaestet. Az már kevésbé volt meglepetés, ahogyan a súgó dalát előadta, a francia sanzon igazi hitvallás erről a gyönyörűségesen göröngyös pályáról. A konferanszié „szerepben" másképp beszélgetett a díjazottakkal Sugár, és természetesen másképp Kulka. Ő olyan oldalukról mutatta be a díjazottakat, ahogyan csak a kolléga láthatja függöny mögül őket... A műsor két szerkesztője - Szegvári Katalin és Érdi Sándor - remek színházi „előadást" varázsolt a nézők és a képernyő előtt ülők elé, igényes szórakozást és kikapcsolódást nyújtva válogattak a legsikeresebb hazai zenés színházi előadásokból. Az Experidance társulatának fergeteges tánca, a miskolciak energikus Hotel Menthola, a székesfehérváriak remek Kabaréja, az Operettszínház rejtelmes és titokzatos Rebeccája, Sasvári Sándor érzelmekre ható Zrinyije, Halász Judit elbűvölő gyermek-felnőtt dalai, vagy a négy fiatal - Balázsovits Edit, Haumann Petra, Elek Ferenc, Mészáros Béla - izgalmas időutazása méltán aratott sikert.


A műsor az m1-en lesz látható, július 17.-én, szombaton, 21.40 óra
A műsor az m1-en lesz látható, július 17.-én, szombaton, 21.40 óra


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: