2016-05-27 19:44:57• hírek • Választási hirdetés

MPP: A megosztással Coica malmára hajtják a vizet

Egy EMNP aktivistától ma kaptam egy magyar nyelvű szórólapot. Mint mondta, hallotta, hogy magyar nyelven beszélek, ezért adta a kezembe; kiemelte, hogy fontos elolvasnom, mert választások jönnek.

Hát elolvastam, és csak azt sajnálom, hogy nem pont akkor, amikor még az illető mellett voltam. Megkérdeztem volna tőle, hogy mégis hogyan lehetséges az, hogy a PSD-s polgármester ámokfutása miatt az RMDSZ a hibás. Megkérdeztem volna tőle, hogy amikor négy éven keresztül egy zokszó nélkül tűrték a pusztítását Coica polgármesternek most mégis milyen logika alapján vádolják az RMDSZ-t a PSD hibáiért. Mert az EMNP-től kapott szóróanyagon ezek állnak.

Nem értem az EMNP-t. Éveken át hallgattak, most a választások előtt egy héttel felébredtek. Egyértelmű, hogy a megosztással Coica malmára hajtják a vizet. Azon sem csodálkoznék, ha a PSD fizetné a szórólapjaikat. Hallottunk már ilyenről.

Felfoghatatlan, hogy most, amikor történelmi esélyünk van arra, hogy újra magyar polgármestere legyen a városnak, az egyedüli esélyes jelöltet hibáztassák a PSD bűneiért. Akik ismernek, tudják, mindig is annak voltam a híve, hogy másként kell bizonyos ügyeket intézni, mint ahogy az RMDSZ azt korábban tette.

De azt nem tudom elfogadni, hogy valakik most azzal kísérletezzenek, hogy megosszák a közösséget újra. Akkor, amikor minden másra leadott szavazat Coicát erősíti. Június 5-én újra esélyünk van arra, hogy jó polgármestere legyen városunknak. Most, amikor a magyarok és a németek összefogtak, és egyre több a román támogatónk is. Most, amikor együtt le tudjuk váltani a PSD-s polgármestert.

Ezért kell mindannyian egységesen az RMDSZ-t és Kereskényi Gábort támogatnunk június 5-én, mert most ő az egyedüli jelölt, aki le tudja váltani Coicát, a PSD-s polgármestert!

Zazula Béla
a Magyar Polgári Párt szatmárnémeti elnöke

(x)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: