2019-10-30 08:56:13• hírek • Bede Emőke

MMA Európa-bajnoki címet szerzett a halmi határrendész

A halmi határrendészet körzetben szolgálatot teljesítő Adrian Valean altiszttel egészen biztosan nem szívesen szállnának harcba a cigarettacsempészek, főleg annak tudatában, hogy a fiatalember immár az MMA (Mixed Martial Arts), azaz a kevert harcművészetek Európa-bajnoki címét is magáénak mondhatja.

Az elmúlt héten Nagybányán szervezték meg a MMA Európa-bajnokságot, melyen nem kevesebb mint 17 ország kiváló sportolói mérték össze tudásukat. Ennek során szállt ringbe Adrian Valean is, aki az összecsapások során kiváló teljesítményt nyújtott, mi több, sikerült megszereznie kategóriáján belül az Európa-bajnoki címet is. Valean egyébként már 15 éve aktív sportember, és számos országos és nemzetközi meccsen vett már részt.



Az MMA-ról: A Kevert Harcművészetek, más néven Mixed Martial Art (MMA) egy teljes erejű támadásokat tartalmazó, azaz full kontakt küzdősport, amely magába foglalja mind az álló (ütések, rúgások, dobások, állásban történő feszítések fojtások), illetve földön végrehajtott (leszorítások, fojtások, feszítések, ütések, rúgások) küzdelmi elemeket. A kevert harcművészet összetevői a boksz thai boksz, birkózás, grappling, judo, jiu jitsu, amelyek technikáit a szabályok adta lehetőségeken belül a versenyző szabadon alkalmazhatja. Az amatőr vagy a profi versenyzési rendszer szigorúan szabályozott és így biztonságos körülményeket teremt a versenyzők számára fizikai és mentális felkészültségük bemutatására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: