2009-11-12 13:40:29• hírek • Szatmár.ro

MLSZ elismerés az MTV sportszerkesztőségének

A Magyar Labdarúgó Szövetség emlékplakettel értékelte az U-20-as világbajnokság magas színvonalú közvetítését.

A Telesport az elsőtől az utolsó pillanatig tudósított az egyiptomi világbajnokság eseményeiről. Az U20-as labdarúgó világbajnokság közvetítéseinek elért közönsége 4,1 millió fő volt. Az MLSZ kitüntetését a TeleSport nevében Maurer Ferenc, a torna közvetítésének szerkesztője vehette át.

Hétfőn délután az MLSZ telki edzőközpontjában a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetői ünnepség keretében köszöntötték az egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmet szerzett válogatott játékosait, a szakmai stáb tagjait, valamint mindazokat, akik szerepet vállaltak az utóbbi évtizedek legnagyobb magyar futballsikerének elérésében. Kisteleki István, a szövetség elnöke leszögezte: a csapat nagyszerű szereplése az összefogás, a tisztelet és az alázat eredménye. Ehhez kellett sok más egyéb mellett a környezet támogatása is, hiszen a fiatalok mérkőzéseire az egész ország odafigyelt. Az elnök köszönetet mondott mindenkinek, aki bármilyen módon segítette a csapatot, s ezzel hozzájárult a bronzérem megszerzéséhez. Az U20-as világbajnokság magas színvonalú közvetítéséért, valamint a siker elérésében való közreműködésért emlékplakettet kapott a Magyar Televízió Sport főszerkesztősége. A Telesport az elsőtől az utolsó pillanatig, a bronzérem átvételéig végig tudósított az egyiptomi világbajnokság eseményeiről. A díjat a szerkesztőség nevében Maurer Ferenc, a torna közvetítésének szerkesztője vehette át.

Az U20-as labdarúgó világbajnokság október 16-ai bronzmérkőzésébe, a Magyarország - Costa Rica küzdelembe 1,74 millióan néztek bele, a teljes meccset - a korai kezdési időpont (16.45) dacára - 601 ezren nézték végig. Az éppen akkor tévénézők 18,2 százaléka választotta az m1-et a mérkőzés 90 perce alatt. Komoly nézettséget hozott a vb döntője is: több mint 2 millióan kapcsoltak péntek este a magyarokat a döntőből kiejtő Ghána és Brazília maratoni csatájára.

A magyar csapat meccseit élőben közvetítő telesport.hu-n a bronzéremért folyó küzdelembe összesen 30 ezer egyedi látogató nézett bele, egyszerre 10 ezer néző követte figyelemmel a mérkőzést. Teljes kapacitással dolgozott az online adás hátterét biztosító három videó szerver, kihasználva a maximális 3 Gbyte sávszélességet.


A Telesport az elsőtől az utolsó pillanatig tudósított az egyiptomi világbajnokság eseményeiről

A Telesport az elsőtől az utolsó pillanatig tudósított az egyiptomi világbajnokság eseményeiről


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: