2017-04-03 16:11:00• hírek • Szatmár.ro

MIK-es csapatépítő Bobáldon

Mivel a megfelelő kommunikáció és gördülékeny munka az alapja minden jól működő szervezetnek, ezért a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés is nekivágott egy roppant izgalmasnak és érdekesnek ígérkező hétvégének.

A hétvégén újra élettel telt meg a Nagykároly közelében található Bobáld, ahová a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés vezetősége és 25 tagja látogatott ki egy csapatépítő hétvégére. A tavalyihoz hasonlóan idén is egy téma köré összpontosult a tábor. A jókedv és kikapcsolódás mellett tétje is volt a fiatalok ottlétének, hiszen a győztes csapat minden egyes tagja egy VIBE fesztivál jegyet nyerhetett.

A rövid tábor Bobáldon a szállás elfoglalásával és a játékszabályok ismertetésével kezdődött. A résztvevő fiatalok kisebb csapatokká alakultak, és feladatuk szerint teljesen magukra maradva egy saját civil szervezetet kellett megalakítaniuk, amit névvel, mottóval, pontos leírással és célkitűzésekkel kellett ellátniuk.

A következő napra összekovácsolódott civil szervezetek tevékenységi körüknek megfelelően ki kellett dolgozzanak egy rendezvényt, majd erre egy pályázatot kellett benyújtani az elbíráló bizottságnak, amit a MIK vezetőségében tevékenykedő személyek alkottak.

A szervezetek feladatai, a csapatépítő játékok, a tábortűznél való éneklés és szalonnasütés mellett a programban helyet kapott Bartha Márk pszichológus előadása is, ami roppant érdekfeszítő csapatépítő tréning volt.

Ez első körben egy rövid közös bemutatkozással, és energizáló gyakorlattal indult, amit egy csapatépítő gyakorlat követett ’Csoporton belüli konfliktus és társas hatékonyság’ címmel. Ezt egy tanulságos előadás követte, amiben szó esett csoporthatékonyságról, információáramlásról valamint a csapatokon belüli szerepekről. S végül a tréningzáró mozzanat egy élménybeszámolós kommunikációs gyakorlat, ahol mindenki elmondhatta, hogy mi tetszett neki az előadásban.

A tábor vasárnap ért véget egy közös kiértékelővel és a nyertes csapat kihirdetésével, amit a hazautazás követett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: