2016-04-14 17:59:39• hírek • Szatmár.ro

MIK - Együttműködés a csengeri fiatalokkal

Együttműködési megállapodást írt alá a csengeri Tégy Magadért Egyesület képviseletében Nagy Attila és a szatmárnémeti Magyar Ifjúsági Kezdeményezés elnöke, Muresán István.

Az együttműködés célkitűzése, hogy erősítse a határon átívelő kapcsolatokat az ifjúsági szervezetek között és megalapozzon egy hosszútávú közös munkát. A civil szervezetek tevékenységükkel hozzájárulnak a közös értékeik mindennapi megvalósulásához, társadalmilag hasznos és közösségteremtő tevékenységükkel egy élhetőbb és mindenki számára kedvezőbb életet kívánnak megteremteni.

A megállapodás célja az emberek önkéntes összefogásának helyi, térségbeli, regionális, és határon túli támogatása, illetve a civil szervezetek társadalomban betöltött szerepének erősítése. A Tégy Magadért Egyesület fő célkitűzése egyébként olyan programok szervezése és lebonyolítása, amelyek hozzájárulnak mindkét település lakosságának a jólétéhez, az elégedettségének növeléséhez, mint például a szemléletformálás, a mozgás szeretetére, az egészséges táplálkozásra és az összefogásra való nevelés.

Ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés az együttműködés által színesítse a városban megrendezett programok palettáját, valami újat hozzon a szatmárnémeti fiatalok mindennapjaiba és egészséges életmódra, illetve tudatos táplálkozásra bíztassa őket. Továbbá az elkövetkezendőkben tematikus rendezvényeket is fognak szervezni mind Szatmárnémetiben mind Csengerben, így a fiatalok szabadon részt vehetnek különböző előadásokon, ahol a témában jártas előadók, testépítők és nutricionisták fognak beszélni az edzés, a testépítés, a tudatos és egészséges táplálkozás pozitív hastásairól és hasznosságáról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: